Categories
Електроуслуги

По какъв начин извършваме подмяната и ремонт на старата ел инсталация

Имайки доверие в нашите професионални услуги, вие гарантирате, че ще получите висококвалифициран електротехнически ремонт, изпълнен от добри и опитни електротехници. След завършването на ремонта, вашият електрически инсталация ще бъде безопасна, правилно функционираща и изпълнена в съответствие с всички стандарти за безопасност и правилна експлоатация.

При извършването на ремонт на електроинсталации следваме следната последователност: първо консултираме всеки детайл с вас, след което пристъпваме към проектиране и закупуване на необходимите материали. След това извършваме къртачни действия, за да направим нови канали, отвори и кабелни трасета, където ще се инсталират новите материали, включително конзолни кутии, проводници, електрически табла, електрически контакти, ключове, осветителни тела, разпределителни кутии, превключватели и други. След приготвянето на повърхностите за монтаж монтираме всички компоненти, включително конзолни кутии, проводници, електрически табла и други. Ако желаете, извършваме и интериорни ремонти като шпакловане, мазилки, монтаж на гипсокартон, шпакловане на тавани и боядисване. Тези ремонтни дейности се извършват след инсталирането на новата електрическа инсталация и имат за цел да прикрият следите от електротехническите работи. Важно е да отбележим, че преди завършващите ремонтни дейности извършваме прецизно тестване на функционалността и правилната работа на новата инсталация. След приключването на интериорните ремонти завършваме с монтаж на електрическите контакти, ключове, осветителни тела, бойлери и други електроуреди.

Освен вътрешната електроинсталация, предлагаме и услуги за външно окабеляване и монтаж на външни разпределителни табла. Ако имате нужда от свързване на външно електрическо табло за доставка на електрозахранване към вашата собственост (двор, градина, беседка и др.), нашите електротехници използват проводници с различни сечения (6мм, 12мм или 16мм), които се проточват от главното разпределително табло на доставчика до вашия обект. Това създава връзка между разпределителното табло на доставчика и вашия входен електрически табло, което служи като входна точка за вашата собственост. Монтажът на главния кабел може да се извърши под земята или надземно. Във вашия входен електрически табло монтираме всички необходими елементи, като ДТЗ, автоматични предпазители, електромер, релета за напрежение и други, в зависимост от това, какво желаете да захраните от таблото до вашата собственост. Най-често това включва “дворно осветление”, “осветление и електрозахранване за басейни”, “земеделски машини и помпи за вода”, “осветление за беседки” и други.

Подмяна и ремонт на разпределителни и апартаментни ел табла

Подмяната на разпределителни и апартаментни електротабла е една от най-честите електроуслуги, предлагани от нас. Въз основа на нашето дългогодишно опит и професионализъм, можем да извършим монтажи и подмяни на електротабла както с открит монтаж, така и с вкопаване.

При подмяната на старо апартаментно електротабло, ние отстраняваме старото табло и извършваме монтаж на новото. Този процес може да включва преместване на кабели, замяна на предпазители, добавяне на нови компоненти и съответно свързването им. Разчитайте на нас за извършване на монтажи и подмяни на електротабла във всякакви видове сгради, включително и тези с трифазен ток.

В случай на монтаж на оборудване за трифазен ток в многофамилни къщи или сгради, от главното външно разпределително табло се извежда 5-жилен проводник (състоящ се от 3 фази, нула и заземителен проводник), който се свързва с разпределителното табло на всеки етаж. Има различни варианти за проектиране и реализация на такива монтажи, като изборът зависи от възможностите за монтаж и предпочитанията на клиентите.

Нашата цел е да осигурим безопасна и надеждна електрическа инсталация във вашите помещения. Разчитайте на нас за професионални монтажи и подмяни на електротабла, които са изпълнени в съответствие с всички стандарти и норми за безопасност.

Leave a Reply